meubelen interieurinrichting dressing slaamkamer eetkamer salon ronse oudenaarde

Collectie

Woonkamer

Maak van jouw woonkamer
een thuis

Een goed ingerichte woonkamer verbetert de sfeer in huis en creëert een gevoel van rust en welzijn.
De woonkamer is een belangrijke ruimte in huis en het inrichten ervan is dus een belangrijke taak. Een doordacht ingerichte woonkamer is de basis van een gezellige en functionele omgeving waar het hele gezin van kan genieten en waar bezoekers zich welkom voelen.
woonkamer salon salons meubel meubelen
woonkamer salon salons meubel meubelen
Meubelen Duquin-Miel heeft een uitgebreide collectie relaxzetels die zowel comfortabel als stijlvol zijn. Onze relaxzetels zijn perfect om heerlijk in te ontspannen na een lange dag werken, of gewoon om een goed boek te lezen in alle rust en comfort.
Salons en zetels zijn een van de belangrijkste meubelstukken in elke woonkamer. Ze bieden niet alleen een comfortabele plek om te zitten en te ontspannen, maar dragen ook bij aan de uitstraling en sfeer van de ruimte. Duquin-Miel heeft een uitgebreid assortiment salons en zetels die passen bij verschillende stijlen, maten en budgetten.

estd

1957

Sparkle , Shine , Relax
wooninrichting meubel salon meubilair
Image
poefs salon meubelen wooninrichting
Onze salons zijn verkrijgbaar in diverse configuraties, zoals hoeksalons, zithoeken en loungesets. We hebben ook een breed scala aan stoffen en materialen om uit te kiezen, zoals leder, stof en microvezel, zodat u altijd een salon vindt die past bij uw levensstijl en voorkeur. Onze wandtafels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en materialen, waardoor u altijd een tafel vindt die perfect past bij uwi nterieur en persoonlijke smaak.
Wij bieden TV-meubelen in verschillende stijlen, afmetingen en materialen, waardoor u altijd de perfecte keuze kunt maken die past bij uw interieur en persoonlijke smaak. Of u nu op zoek bent naar een modern hoogglans tv-meubel of een klassieke houten tv-kast, wij hebben altijd een uitgebreide collectie om uit te kiezen.
Onze poefs zijn perfect voor extra zitplaatsen in de woonkamer, slaapkamer of zelfs op kantoor. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en kunnen worden gebruikt als accentmeubel om de uitstraling van uw interieur compleet te maken.
meubelen meubelzaak interieurinrichting duquin miel ronse
© 2023 • Duquin-Miel
BE 0415 599 666
Designed with passion by grafiweb ronse Grafiweb

Adres

Zuidstraat 10
9600 Ronse
info@duquin-miel.be
+32 55 21 53 38

Openingsuren

Dinsdag– zaterdag:
09:30 – 12:00 
14:00 – 18:00
Maandag, zon- en feestdagen:
gesloten

Zuidstraat 10
9600 Ronse
info@duquin-miel.be
+32 55 21 53 38

Maandag: op afspraak
Dinsdag– zaterdag:
09:30 – 12:00 | 14:00 – 18:00
Zondag en feestdagen: gesloten

© 2023 • Duquin-Miel
BE 0415 599 666
Designed with passion by grafiweb ronse Grafiweb